AdWords

Online marketing kan worden onderverdeeld in AdWords en SEO oftewel zoekmachineoptimalisatie. AdWords is een manier van adverteren op het web en kan heel doelgericht worden ingezet. Dit heeft als gevolg dat de advertenties alleen door interessante doelgroepen bekeken wordt. Met AdWords heb je duidelijke overzichten hoe je advertenties worden ingezet, aan wie én wat deze advertenties opleveren. Zo weet je zeker dat iedere cent goed wordt geïnvesteerd.

AdWords
SEO Zoekmachineoptimalisatie

Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Bij Prima Reclame weten we hoe belangrijk het is om gevonden te worden. Een website die niet goed vindbaar is op het web zal veel minder opleveren. Niet goed zichtbaar betekent simpelweg dat er minder bezoekers zullen komen. Standaard implementeren we verschillende SEO-elementen in de websites die wij opleveren maar ook opdrachtgevers die al een website hebben zijn wij graag van dienst. Uiteraard zijn we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen zodat we jouw website of webshop hoger in de zoekmachines kunnen laten verschijnen. Wees de concurrentie een stapje voor en neem meteen contact met ons op!

Gratis SEO-check

Om te controleren of jouw website geoptimaliseerd is voor SEO kun je nu tijdelijk een gratis SEO-check aanvragen. Binnen 10 werkdagen ontvang je van ons, zonder verdere verplichtingen, een uitgebreid rapport van je website.

Naam*

Organisatie

E-mail*

Website*

Aanvullende gegevens

Interesse? Voor meer informatie kun je vrijblijvend contact met ons opnemen